BADRUMSRENOVERING

Badrumsrenovering i Varberg med omnejd

Bor du i Varberg och vill ha hjälp med en komplett badrumsrenovering? Badrummet är en central plats i hemmet och där vi kan spendera flera timmar om dagar. Därför är det viktigt att både design och funktion går hand i hand och blir som du har tänkt dig. Kontakta gärna Varbergs Byggservice och berätta om dina badrumstankar så utformar vi något som du kommer trivas med under många år framöver. Oavsett om du vill genomföra en mindre eller mer omfattande badrumsrenovering kan vi på Varbergs Byggservice hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett nytt badrum.

 

Skräddarsydd renovering av ditt badrum

Med personal som har bred kompetens, genuint engagemang och rätt verktyg kommer man långt. Varbergs Byggservice erbjuder flera olika varianter på lösningar av badrumsrenovering, med våra helhetslösningar får du hjälp från idé till färdigt arbete, såklart grundade på kundens behov och förväntningar. Ett starkt personalteam med lång erfarenhet skapar tillsammans ännu högre kvalitét i samtliga arbetsmoment, det skapar möjlighet till att bryta ny mark.

Badrumsrenovering med smakfull design i Varberg

Utefter dina önskemål och behov ser vi till så att din badrumsrenovering överträffar dina förväntningar. Vi vill vara grunden till att din dröm om ett elegant och smakfullt badrum blir till verklighet. Vi hjälper gärna dig att göra en makeover utan dess like. Vem drömmer inte om att frångå ett tråkigt och slitet badrum till ett maffigt sådant med spakänsla och innovativ och funktionell design? Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med en komplett badrumsrenovering i Varberg! 

Dags att uppfylla dina badrumsdrömmar?

Vi vill att du som kund ska känna att Varbergs Byggservices tjänster är enkla att köpa och ännu enklare att älska. Att få uppfylla någon annans dröm är lika fantastiskt varje gång för oss. Kanske är det din dröm vi uppfyller nästa gång? Varmt välkommen att höra av dig till oss på Varbergs Byggservice och berätta mer om dina planer med en badrumsrenovering i Varberg. 

VARBERGS BYGGSERVICE

Kontakta oss

kontaktuppgifter

Tel: 0340-67 72 09
tomas@varbergsbyggservice.se

adress

Varbergs Byggservice AB Industrivägen 9A
432 40 VARBERG

personalen

Martin 0733-77 16 54
Patrik: 0733-77 16 55
Tomas 0708-80 49 74

söker du jobb

Känner du att du skulle passa in i vårt gäng, hör då av dig.