BOSTADSANPASSNING

Bostadsanpassning i Varberg med omnejd

Söker du efter ett professionellt företag som utför bostadsanpassningar? Varbergs Byggservice hjälper dig gärna med en komplett bostadsanpassning utifrån dina personliga önskemål och behov. Vi ser alltid till att hjälpa dig från första idé till planering och färdigställande! Allt för att du som kund ska känna dig trygg med din bostadsanpassning!

Professionella hantverkare

Våra hantverkare har lång erfarenhet och ger dig bästa hjälp för att underlätta din vardag i hemmet. Med bred kunskap om bostadsanpassning och ett starkt arbetsteam ger vi våra kunder snabb och professionell service i Varberg med omnejd.

Bostadsanpassning efter dina behov

Varbergs Byggservice hjälper dig med att bostadsanpassa ditt hem vare sig det rör sig om flerbostadshus, egen villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Det kan vara alltifrån att installera automatiska dörröppnare, bygga ramper som är anpassade för rullstolar/rullatorer, ta bort trösklar till att göra dörröppningar bredare och anpassa köksinredningen så att den även går att använda vid sittande arbete.

Ansök om bidrag från din kommun

Idag kan du som har ett funktionshinder ansöka om bidrag hos din kommun i form av ett bostadsanpassningsbidrag. Det innebär att du gör får ett intyg som beskriver dina funktionshinder och vilka konsekvenser det ger dig dagligen i ditt hem. Du får svart på vitt vilka rättigheter du har till att bostadsanpassa ditt hem samt i vilken utsträckning, allt utefter dina behov och hur du klarar dig i ditt hem.

Kvalitet ger nöjda kunder

För dig som prioriterar kvalitet och trygghet är Varbergs Byggservice ett rätt val för din bostadsanpassning. Hos oss kan du vara säker på att du är i trygga och sakkunniga händer. Du får bästa personliga service och vår nöjd kund-kretslista är lång och genuint genomarbetad. Vi vill göra vardagen lite enklare för dig och folk i din närhet.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Är du i behov av bostadsanpassning väldigt omgående? Har du några frågor eller funderingar kring hur du ska gå tillväga? Vill du ha en offert på din kommande anpassning? Hur eller hur, hör gärna av dig till oss på Varbergs Byggservice, vi hjälper dig med din bostadsanpassning i Varberg! 

VARBERGS BYGGSERVICE

Kontakta oss

kontaktuppgifter

Tel: 0340-67 72 09
tomas@varbergsbyggservice.se

adress

Varbergs Byggservice AB Industrivägen 9A
432 40 VARBERG

personalen

Martin 0733-77 16 54
Patrik: 0733-77 16 55
Tomas 0708-80 49 74

söker du jobb

Känner du att du skulle passa in i vårt gäng, hör då av dig.