TAKARBETEN

Takläggning i Varberg med omnejd

Funderar du på att anlita en firma för att lägga om taket på din fastighet? Vi på Varbergs Byggservice har sedan 1999 arbetat med takläggning, renoveringar och ombyggnationer. Genom åren som gått har vi fått en gedigen erfarenhet och är idag ett 20-tal anställda i vårt genuint engagerade team som utför takarbeten med utgångspunkt i Varberg.

Personlig rådgivning

Det finns en hel del att tänka på innan man byter tak, något som man som okunnig eller icke-insatt inte tänker på. Vår kunniga personal som arbetar i Varberg med omnejd hjälper dig med rådgivning och tips på hur vilket takmaterial som är bäst lämpat för just din fastighet. Ibland kan det löna sig att tänka om helt och t.ex. frångå ditt gamla tegeltak för att tänka nytt. Lyssna gärna på våra experter till takläggare och utnyttja deras stora kunskap till fullo.

Ekonomiska fördelar

Något annat att tänka på innan man byter tak är hur själva takkonstruktionen ser ut. I vissa fall är det faktiskt mer lönsamt och ekonomiskt fördelaktigt att bygga om hela taket, med att bygga om hela taket menar vi att det inte räcker med att byta ut pannor, plåt eller papp då taket i sig kanske inte är särskilt välmående. Det är då mer gynnsamt att byta ut hela taket från grunden, vilket kan ge dig bättre isolering, mer yta på vinden och ett snyggare yttre på din fastighet vilket kan höja värdet om du skulle tänka dig att sälja huset i framtiden.

Lång livslängd på ditt nya tak

Beroende på vilket typ av material takläggarna rekommenderar till din fastighet samt vilket alternativ av takmaterial du väljer så är livslängden olika. Väljer du ett tegeltak kan det hålla uppemot ett sekel medan andra takmaterial ofta har en kortare livslängd, såklart påverkar väder och vind också taktypens hållbarhet.

Kontakta oss

Tillsammans med våra takläggare kommer resultatet av takarbetet bli snyggt och hållbart – du får ett högkvalitativt tak som håller i många år framöver. Varmt välkommen att höra av dig till oss på Varbergs Byggservice!

VARBERGS BYGGSERVICE

Kontakta oss

kontaktuppgifter

Tel: 0340-67 72 09
tomas@varbergsbyggservice.se

adress

Varbergs Byggservice AB Industrivägen 9A
432 40 VARBERG

personalen

Martin 0733-77 16 54
Patrik: 0733-77 16 55
Tomas 0708-80 49 74

söker du jobb

Känner du att du skulle passa in i vårt gäng, hör då av dig.