FASADRENOVERING

Fasadrenovering i Varberg med omnejd

Är du på jakt efter specialister som kan hjälpa dig med fasadrenovering i Varberg med omnejd? Vare sig om det rör sig om en sommarstuga eller en stor villa kan vi på Varbergs Byggservice hjälpa dig med en komplett fasadrenovering. Låt oss bara veta dina önskemål så sätter vi igång!

 

Hur en fasadrenovering går till

Vi reser alltid en ställning runt din fastighet så att renoveringen av fasaden kan gå till på ett säkert sätt, både för våra anställda med även för folk runt om byggnaden. Innan arbetet av renoveringen sätter igång ser vi till att täcka över de ytor som inte ska behandlas så de inte olyckligt skadas under arbetets gång. Därefter sker fasadputsning behöver fasaden torka innan det är dags för målning. Vi utför målning på ett flertal olika sätt, bland annat genom sprutmålning.

Vikten av en bra fasad

Fasaden är husets yttersta lager och det sikt som behöver motstå vatten, vind och solsken dagligen. Det är dessutom det första man ser och lägger märke till på en fastighet vilket gör att vikten av att fasaden ska se fräsch ut ökar. Vikten av en välmående och snygg fasad är med andra ord viktig ur många perspektiv.

 

Olika typer och varianter av fasader

Det finns ett flertal olika material som du kan ha på din fasad. Tegel, trä och puts är tre av de vanligaste varianterna på fasadmaterial. Förekommande dekorer på fasad är även sten, plåt, betong och glas.

Vill du ha en offert på din fasadrenovering? 

Varbergs Byggservice ser möjligheter i allt och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Hos oss får du hjälp av välutbildad och genuint engagerad personal. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl eller telefon, vare sig det gäller frågor om priser, arbetssätt, personal eller fasadrenovering. 

VARBERGS BYGGSERVICE

Kontakta oss

kontaktuppgifter

Tel: 0340-67 72 09
tomas@varbergsbyggservice.se

adress

Varbergs Byggservice AB Industrivägen 9A
432 40 VARBERG

personalen

Martin 0733-77 16 54
Patrik: 0733-77 16 55
Tomas 0708-80 49 74

söker du jobb

Känner du att du skulle passa in i vårt gäng, hör då av dig.