Handikappsanpassning av hus

Hälsan är ingenting att ta för givet, så länge man är frisk och kry tänker man inte på vilka förödande vändningar livet kan ta. Varbergs Byggservice vill på ett smidigt och enkelt sätt hjälpa dig med din handikappanpassning i ditt hushåll. Det kan kanske bland annat leda till en stor skillnad för din livskvalitet i hemmet.

 

Ökad tillgänglighet

När man blir äldre eller oturligt råkat ut för en olycka etc. där rörelseförmågan kanske försämrats eller liknande kroppen tagit stryk på ett annat sätt kan det vara tacksamt att kunna anpassa hushållet utefter dina behov. Varbergs Byggservice hjälper gärna dig med handikappanpassning så att du kan bo kvar i ditt hus och vistats och trivas precis som tidigare. Med hjälp av vår kunniga personal kan en ombyggnation göra detta fullt möjligt.

 

Olika handikapp – olika lösningar

Det finns flera möjliga lösningar på hur man kan handikappanpassa ett hem. Allting grundas givetvis på vilket handikapp det är som kunden har. Det viktigaste när det kommer till handikappanpassning är ytor, man behöver ta stor hänsyn till ytor eftersom det krävs för svängrum med rullstol, för att kunna passera dörrhål, kunna besöka toaletten utan medhjälp, för att nämna några exempel. Varbergs Byggservice hjälper dig att förenkla din vardag.

 

Handikappanpassning – att göra rätt från början

Om det är så att du går i tankarna om att totalrenovera eller kanske till och med bygga helt nytt skulle vi på Varbergs Byggservice rekommendera att göra rätt från början. Med det menar vi att du borde ha i åtanke att anpassa huset på ett mer handikappvänligt sätt. Du kanske planerar att bli gammal i huset? Då är det en väldigt smart idé att redan från början bygga ett hus som är mer likt ett handikappanpassat än ett supermodernt treplanshus med eleganta smala spiraltrappor och smala dörrhål.

 

Vi hjälper dig

Hör gärna av dig till oss på Varbergs Byggservice om du behöver hjälp med handikappanpassning. Vi hjälper dig att anpassa din bostad, oavsett funktionshinder.